Home » Huren

Huurprijzen, condities en beschikbaarheid

 

Prijzen per week  voor 2018 (exclusief additionele kosten) 

 

Winter laagseizoen 2018

Zomer laagseizoen 2018

Zomer hoogseizoen 2018

Kerst/Oud & Nieuw weken 2018/2019

   

 Helaas, niet meer beschikbaar

  595 Euro

  Helaas, niet meer beschikbaar

  1.245 Euro (alleen Kerstweek nog beschikbaar)

  

 

Wat is inbegrepen in de weekprijs?

Bedragen zijn netto per week (7 nachten), inclusief huur woning, water en elektriciteit,  één privé garage-parkeerplaats en gebruik  Haus JUFA-eigen WIFI, gebruik kinderbed, -stoel en buggy. Bedragen zijn exclusief additionele kosten (zie onderstaand).

 

Additionele kosten

Kurtax (toeristenbelasting) is verplicht. Vanaf 01.05.2018 bedraagt deze 3,80 CHF pppd vanaf 16 jaar, 1,90 CHF pppd 6/16 jaar, tot 6 jaar geen Kurtax. Deze kosten worden tegen dagkoers (CHF/Euro) berekend per datum boeking. Eindschoonmaakkosten zijn 55 Euro per verblijf en verplicht. Bed-, bad- en keukenlinnen kunt u meenemen of huren voor 17 Euro pp voor een gehele set (éénmalige verstrekking).

 

Seizoenen

Hoogseizoen: Alle in Nederland geldende schoolvakanties, te weten de zomermaanden, zogenaamde Krokusvakantie en Carnavalsweek (indien niet gelijk valt met de Krokusvakantie). De tweeweekse Kerstvakantie is een hoogseizoen-plus periode.  Alle overige perioden zijn laagseizoen. Voor alle perioden en regio's, zijn de adviezen van het Ministerie van Onderwijs leidend: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/schoolvakanties.   

 

Goed om te weten

In het hoogseizoen zijn huurperioden uitsluitend per week, van zaterdag t/m zaterdag (zomer en winter). In het laagseizoen is huren mogelijk met een minimum van 3 nachten (zomer en winter) met aankomst en vertrek op beschikbare dagen en tijden. Prijzen  voor het laagseizoen, voor minder dan een week, zijn op aanvraag.

Vaste gastenkorting: Een korting van 10% over de netto huurprijs (excl. additionele kosten) voor een nieuwe reservering met een verblijfsperiode, welke valt binnen één kalenderjaar na uw laatste verblijf.

Wij stellen altijd een huurovereenkomst op voor uw verblijf. Pas nadat wij de getekende huurovereenkomst, copie ID  (uiteraard naar believen zonder BSN nummer) en uw (aan)betaling hebben ontvangen, is de boeking definitief. Wilt u op voorhand informatie over de voorwaarden, dan kunt u ons contacten via het contactformulier.

Tip: Hoogseizoenperioden zijn vaak vroegtijdig (7/8 maanden vooruit) volgeboekt. Heeft u interesse in een hoogseizoen-periode, neem dan tijdig contact op met ons.

 

Beschikbaarheid

Wilt u meer informatie over een beschikbare periode, of een optie plaatsen ? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.