Ontdek en beleef de natuur in alle seizoenen 

 

Haus JUFA biedt alles wat u zich kunt wensen voor een vakantiewoning: een comfortabele, zeer ruime (bijna 110 m2) en goed ingerichte woning met groot terras. Een ideale woning voor 2/6 personen die ruimte en comfort wensen in een fantastische en authentieke Walliser omgeving. 

 

Gelegen in het hart van de Zwitserse Alpen, te midden van een zeer groene omgeving in de directe nabijheid van Saas Fee en Zermatt. Op een hoogte van bijna 1.600 meter, kunt u genieten van een fantastisch uitzicht op enkele  vierduizenden. Grächen heeft de meeste zonuren op jaarbasis  in heel Zwitserland (minimaal 299 dagen zonneschijn). Bovendien is Grächen een bijzonder familie- en kindvriendelijke bestemming. Dat alles maakt de adembenemende uitzichten tijdens wandeltochten en de  witte skipistes nog meer bijzonder.  U kunt natuurlijk ook heerlijk genieten op het terras van het uitzicht en de steenbokken in de tuin die vaak langskomen. 

 

Haus JUFA is een geweldige vakantiebestemming voor jong en oud, om fantastische vakantieherinneringen mee naar huis te nemen. We zijn trots op onze vele vaste gasten, die net als ons, genieten van de natuur en al het authentieke dat Grachen en omgeving te bieden heeft.  Ontdek Grächen, de omgeving en beleef de natuur op een plek  waar u zich zeker thuis gaat voelen!     

 

 

PS: Alle foto's  zijn eigen materiaal, niet bewerkt en geven een zeer realistisch beeld van hetgeen u kun verwachten.