Home » Ervaringen

Ervaringen

 

Onderstaand  nieuw ontvangen reacties (vanaf december 2017) van onze  Haus JUFA gasten.  

Reacties ervaringen Haus Jufa 

Reactie plaatsen

Reacties

Fam. de Jong
een maand geleden

In de herfstvakantie (21/27 oktober) een week naar het prachtige Wallis geweest in Haus Jufa . Ongekend voor deze periode, maar komt blijkbaar vaak voor: een hele week 25 graden, bijna alle dagen strakblauw en na 16.00 uur als de zon verdwijnt echt koel. Echt fantastisch!! We hebben genoten van de prachtige omgeving in herfstkleuren en veel gewandeld. Woning is zeer ruim en compleet ingericht (zeker de keuken), zeer schoon. Hele duidelijk uitleg over alles van de eigenaren. Rustige ligging en toch dichtbij heel veel bijzondere plaatsen. We komen graag terug.

Hans en Marijke
2 maanden geleden

We hebben het erg naar onze zin gehad hier (28 sept t/m 7 oktober). Het weer was bijzonder mooi, rond de 25C. Veel kunnen wandelen en genieten van het mooie weer. Een dag naar Zermatt geweest, toch altijd bijzonder met al die sneeuw. En een dagje Bettmeralp, bijzonder mooi weer en heerlijk kunnen wandelen.
Het huis is heel compleet in een lekker rustige omgeving. Binnen een paar minuten ben je in Grachen waar het heerlijk vertoeven was op het terras van Walliserhof.
Volgend jaar misschien weer terug, daar kijken we al naar uit.

Fam. M
4 maanden geleden

We hebben het erg fijn gehad hier (4 t/m 18 augustus 2018)!
Er was zoveel te doen, dat we echt moesten kiezen! Veel van de tips hebben we opgevolgd en genoten van o.a de wandelingen bij Moosalp en langs de Wasserleitungen. Ook de kinderen hebben zich goed vermaakt en wilden graag nog langer blijven.

Het huis is heerlijk ruim. Het is van alle gemakken voorzien en de sfeer is prettig.

José van Bakkum
4 maanden geleden

2e x in Haus Jufa geweest. Lijkt op thuiskomen , maar dan met prachtig uitzicht op de bergen. Ruimte binnen en buiten. Er ontbreekt niets... tot aan de melkopschuimer is aanwezig. Omgeving is super.. bergschoenen,prikstok, water , appeltje en fotospullen mee en gaan....tip:wil je niet te duur eten, neem bevroren vlees mee. Er staat een vriezer.... !😉

Wim en Marry
5 maanden geleden

We hebben genoten in Grachen alleen maar zon gehad en een prachtig appartement waar het je aan niets ontbreekt. Veel info van te voren en een heel rustige locatie en heel sfeervol ingericht.

Monique
8 maanden geleden

Wederom weer heerlijk genoten van het fijne huis. Dit jaar heel veel sneeuw en zon. Maar veel mooie wandelingen kunnen maken vanuit jullie huis. Lekker gegeten in Grachen en genoten van alle rust.

Florian en Harduine
10 maanden geleden

Dit huisje was bovenverwachting mooi! We waren er voor het eerst en voelde ons gelijk welkom. Van de eigenaren hadden we een goede routebeschrijving gekregen dus we hadden het ook snel gevonden. De skibus stopt op 100 m van het huisje. Heerlijk skigebied voor families. Kortom, we genoten van sneeuw, zon en het prachtige uitzicht.

Rene en Cora
10 maanden geleden

Voor de 2e keer in 12 maanden weer in jullie prachtige huis doorgebracht.
het was een geweldige week met heel veel sneeuw en een paar dagen een heerlijke zon erbij.
Prachtige wandelingen gemaakt in de wonderschone natuur van Grachen en omgeving.
Haus Jufa is een mooi appartement met alle mogelijke voorzieningen die je maar kunt bedenken; heel compleet, keurig schoon en een lekker flesje wijn als welkom!
Echt een aanrader dit mooie huis in dit prachtige, nog pittoreske dorp.
Wij hopen nog meerdere malen terug te komen!

Rick en Rosmarie
10 maanden geleden

Met 80cm sneeuw voor de deur hebben wij met de kinderen 4 prachtige dagen in jullie woning beleeft. Dankzij de vele nuttige tips konden wij ons korte verblijf nog meer genieten. Hartelijk dank voor de gastvrijheid, alles was prima verzorgd. Wellicht tot een volgende keer!

Francesco P.
een jaar geleden

Grazie mille per l`opportunitá che mi avete dato invitandomi a trascorrere questi 5 giorni con voi. E`stata una bellissima e piacevole vacanza, e dopo tanto tempo ho potuto provare ancora l`emozione di sciare. Grazie per la vostra calorosa accoglienza e disponilita! Con affetto, Francesco