Home » Locatie

Locatie & route

 

 

Rustig gelegen in Niedergrächen op slechts 2,5 km van Grächen-dorp.  Zeer centraal in kanton Wallis en in de directe nabijheid van Zermatt en Saas Fee. De bushalte is 150 meter verwijderd (gratis naar/van Grächen met skipas in de winter).

De afstand Utrecht-Grächen is +/- 950 km. U kunt rijden via het Meer van Genève of gebruikmaken van de autotrein door de Lötschbergtunnel van Kandersteg naar Goppenstein (en retour). Meer informatie is te vinden via BLS Autoverlad: www.bls.ch/de/fahren/unterwegs-mit/autoverlad/kandersteg-goppenstein.

Er zijn perfecte treinverbindingen  o.a. van Utrecht en Arnhem naar Visp (+/-  8/9 uur enkele reis). Aanbiedingen en meer informatie: www.treinreiswinkel.nl  of  www.nsinternational.nl. Informatie over trein- & busopties in Wallis of in Zwitserland (o.a. van/naar luchthavens), kortingspassen openbaar vervoer en de Swiss Travel System-pas zijn o.a. te vinden via www.myswitzerland.com, www.treinreiswinkel.nl en www.sbb.ch.

De luchthavens Zurich en Genève  liggen op +/-  3 uur enkele reis van Grächen met de auto, of trein en bus. Wilt u informatie voor vluchten? Scherpe tarieven kunt u onder andere  vinden op www.skyscanner.nl.

Via de prachtige route over de Simplonpas is het in de zomer slechts 1,5/2 uur naar de meest bijzondere plaatsen aan het Lago d'Orta en Lago Maggiore. In de winter kunt u gebruik maken van de autotrein Brig/Iselle vv om deze bestemmingen te bereiken. Milaan is in 2 uur met de auto of trein te bereizen.