Home » Locatie

Locatie & route

 

 

Rustig gelegen in Niedergrächen op slechts 2,5 km van Grächen-dorp.  Zeer centraal in kanton Wallis en in de directe nabijheid van Zermatt en Saas Fee. De bushalte is slechts 150 meter verwijderd (gratis naar/van Grächen met skipas in de winter).

De afstand Utrecht-Grächen is +/- 950 km. U kunt rijden via het Meer van Genève of gebruikmaken van de autotrein Kandersteg naar Goppenstein vv: www.bls.ch/de/fahren/unterwegs-mit/autoverlad/kandersteg-goppenstein.

Er zijn perfecte treinverbindingen  o.a. van Utrecht en Arnhem naar Visp (+/-  8/9 uur enkele reis). Meer informatie: www.treinreiswinkel.nl  of  www.nsinternational.nl. Informatie over trein- & busopties in Wallis of in Zwitserland (o.a. van/naar luchthavens), aantrekkelijke kortingspassen etc., zijn o.a. te vinden via www.myswitzerland.com,   www.sbb.ch  of www.treinreiswinkel.nl 

Luchthavens Zurich en Genève  liggen op +/-  3 uur enkele reis met de auto, of trein en bus. Mogelijkheden en prijzen voor vluchten naar Zwitserland zijn onder andere te vinden op www.skyscanner.nl.

Via de prachtige route over de Simplonpas is het in de zomer slechts 1,5/2 uur naar de meest bijzondere plaatsen aan het Lago d'Orta en Lago Maggiore. In de winter kunt u daarvoor gebruik maken van de autotrein Brig/Iselle vv. Milaan is in 2 uur met de auto of trein te bereizen.