Home » Huren & contact

Beschikbaarheid, huurprijzen & contact

 

 

Beschikbaarheid

 

Voor hoogseizoen zomer 2020, zijn week 29 t/m 33 (11 juli t/m 15 augustus)

NIET meer beschikbaar. Week 34 en 35 (15 t/m 29 augustus) zijn uitsluitend

nog te boeken via www.novasol.com (huiscode ZWA252). 

 

In het hoogseizoen (Nederlandse schoolvakanties in zomer en winter), kunt u de woning huren per periode van 7 nachten (zaterdag t/m zaterdag).  In het laagseizoen kunt u de woning huren met een minimum van 3 nachten met aankomst en vertrek op beschikbare dagen. Voor perioden korter dan een week hanteren wij licht aangepaste dagprijzen. 

Hoogseizoenweken (zomer en winter), zijn meestal 6/8 maanden tot soms ruim een jaar vooruit volgeboekt. Heeft u interesse? Ons advies is ruim vóór uw voorkeursweken contact op te nemen met ons. Daarvoor kunt u gebruik maken van het contactformulier onder aan de pagina.

Huurprijzen

Wij hanteren all-in huurprijzen. De huurprijs per dag of per week is  inclusief huur, water, licht, parkeerplaats  in de garage voor 1 auto, Kurtax voor maximaal 6 personen, WIFI en schoonmaakkosten aan het eind van uw verblijf. Linnengoed kunt u zelf meenemen of huren (bad-, bed- en keukenlinnen).  Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer de prijs laag lijkt en alle bijkomende kosten flink optellen.

Wilt u de exacte prijzen weten voor een bepaalde periode? Maak ook dan gebruik van het contact-formulier.

Contact

Heeft u specifieke vragen over de woning of de omgeving? Die kunt u aan ons voorleggen via het contactformulier en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.

Een hartelijke groet,

Fam. Coenen