Home » Huren & contact

Beschikbaarheid, huurprijzen & contact

 

 

Beschikbaarheid

 

In het hoogseizoen (Nederlandse schoolvakanties in zomer en winter), kunt u de woning huren per periode van 7 nachten (zaterdag t/m zaterdag).  In het laagseizoen kunt u de woning huren met een minimum van 3 nachten met aankomst en vertrek op beschikbare dagen. Voor perioden korter dan een week hanteren wij licht aangepaste dagprijzen. 

Hoogseizoenweken (zomer en winter), zijn meestal 6/8 maanden tot soms ruim een jaar vooruit volgeboekt. Heeft u interesse? Ons advies is ruim vóór uw voorkeursweken contact op te nemen met ons. Daarvoor kunt u gebruik maken van het contactformulier onder aan de pagina. Onderstaand kunt u zien wanneer de woning beschikbaar is (groen = beschikbaar, geel = in optie, rood = bezet).

 

Huurprijzen

 

Wij hanteren all-in huurprijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer de prijs laag lijkt en alle bijkomende kosten flink optellen. De huurprijs per dag of per week is  inclusief huur, water, licht, parkeerplaats  in de garage voor 1 auto, Kurtax voor maximaal 6 personen, WIFI en schoonmaakkosten aan het eind van uw verblijf. Linnengoed is optioneel (op veler verzoek) en kunt u zelf meenemen of huren (bad-, bed- en keukenlinnen).  

Wilt u de exacte prijzen weten voor een bepaalde periode? Maak ook dan gebruik van het contact-formulier.

Contact

 

Heeft u specifieke vragen over de woning, huurprijzen of de omgeving? Die kunt u aan ons voorleggen via het contactformulier en wij antwoorden zo spoedig mogelijk.

Een hartelijke groet,

Fam. Coenen