Home » Appartement

Het appartement

 

Ligging & algemene beschrijving

Rustig gelegen in Niedergrächen, slechts 2,5 km verwijderd Grächen-dorp. De woning is ruim 105 m2 (2 woningen voorheen) en bijzonder geschikt voor 1/6 personen die veel ruimte wensen.  Zuidelijk gelegen privéterras (ruim 30 m2 groot) met een adembenemend vrij uitzicht op enkele zogenaamde vier-duizenden.  

 

Woonkamer & keuken

Een lichte, ruime woonkamer/zithoek met  flatscreen, DVD speler,  eethoek en zeer complete hoekkeuken met alle mogelijke apparatuur en keukenhulpjes. 

 

Slaapkamers & badkamers

Een zeer royale ouderlijke slaapkamer met  een  en suite badkamer (bad, douche, dubbele wastafel, toilet, wandföhn). Een tweede slaapkamer met twee robuuste Flexa stapelbedden. Direct hiernaast beschikt u over een tweede kleinere badkamer (wastafel, douche, toilet). Voor extra gasten: luxe beddenkast met twee enkele volwaardige bedden 90/200 cm.

 

Divers

Voor gasten is er (beveiligde) huiseigen WIFI. Een privé parkeerplaats in de ondergrondse garage voor één auto.  Met CHF kleingeld kunt u gebruik maken van een Miele wasmachine en droger. Voor de allerkleinsten is er een kinderstoel, een stevige buggy en een campingbedje beschikbaar. 

 

Goed om te weten

Huisdieren zijn absoluut niet toegestaan en roken is echt verboden. Spijtig genoeg is de woning helaas minder tot niet geschikt, voor rolstoelgebruikers  i.v.m. hoogteverschillen rondom de woning en trappen bij de toegang van de woning. Uw elektrische auto kunt u opladen in Grächen-dorp.

  

Heeft u vragen over de woning, de ligging of de omgeving? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.